SAMendenkgroepen

psychische kwetsbaarheid

None

Begeleid jij mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk? Heb je ideeën over wat werkt en wat niet? Meld je aan voor deze SAMendenkgroep. Samen maken we wetten, regels en beleid uitvoerbaarder. Voor consulenten Participatie én Wmo.

Ondanks allerlei projecten en stimuleringsregelingen worden veel mensen met een psychische kwetsbaarheid niet optimaal ondersteund bij hun re-integratie. Terwijl ze wel graag aan het werk willen. In de praktijk zijn er nog te grote hobbels op die weg naar werk. Hobbels die ook voor professionals lastig te omzeilen zijn.

introductie experts

Jildau His van ‘t Zand

Jildau His is programmamanager bij SAM. Zij heeft ruime ervaring op het terrein van werk en inkomen. Zij is expert op het gebied van psychische kwetsbaarheid en werk en is actief in landelijke en regionale projecten om de samenwerking tussen UWV, GGZ en gemeenten te optimaliseren ten behoeve van de re-integratie van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Naast haar werk bij SAM is zij casemanager bij een gemeente met als specialisme de Participatiewet.

terug naar de inhoudsopgave