Nieuwsservice

SAM stuurt jou - als jij dat wilt - écht nieuws, een uitgebreide agenda en belangwekkende berichten. Zodat je op de hoogte blijft.

Blijf bij met de nieuwsservice van SAM

  • SAM stuurt de nieuwsservice als iets echt nieuws is
  • 1 tot 2 keer per maand ontvang je de agendaservice met SAM-bijeenkomsten en interessante aanbod van partners
  • Berichten die je niet mag missen verzamelen we voor je en sturen we in één mailing
  • We sturen nooit meer mails dan nodig is
  • Je blijft altijd goed op de hoogte!
schrijf je in voor de nieuwsservice
Man looking up

De meest actuele artikelen van SAM

Nieuws
Tozo

SAMenDenken over Tozo, inburgering en inclusie

Houd jij je bezig met de Tozo? Ben jij gespecialiseerd in inburgering? Of richt jij je op diversiteit, inclusie en gelijke kansen? Wil je graag meepraten over het (toekomstig) beleid of nieuwe regelgeving? Laat het ons weten! We nodigen je dan uit om een SAMenDenker te worden over een van deze thema's. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat wetsvoorstellen of plannen voor regelgeving misschien worden aangepast. Uitvoerders weten immers het beste of bepaalde maatregelen wel of niet werken in de praktijk.

Lees artikel
Nieuws
Schuldhulp

Geef je mening: beroepscompetenties schulddienstverlening

Werk jij met mensen die in armoede leven en/of schulden hebben? Vul dan de vragenlijst in over de beroepscompetenties in de sociaal-financiële dienstverlening. Dit kan nog tot en met 25 oktober. Met jouw reactie kun je jezelf spiegelen aan die competenties. Je helpt het vak beter te onderbouwen en dus de dienstverlening aan burgers te verbeteren. Vooral in deze coronacrisis waardoor de financiële problemen en armoede verder toenemen, is dit van groot belang.

Lees artikel
Alle artikelen

Aankomende evenementen

Week van de Uitvoering
Vaardigheden

Goede praktijken: betere dienstverlening vanaf de werkvloer

13:00 uur: Je weet als uitvoerder hoe de dienstverlening beter kan. Die ideeën verdienen de aandacht. LAB XL biedt een platform voor die ideeën en zorg voor middelen, kennis, draagvlak én een netwerk. Op maandag in deze Week van de Uitvoering een prachtig voorbeeld van het thema 'Goede praktijken'.

Bekijk evenement
Week van de Uitvoering
Statushouders

Goede praktijken: cultuursensitief in Leeuwarden

09:30 uur: Deze kennissessie over cultuursensitief werken gaat in op verschillen in culturen en het effect hiervan op hoe we denken en doen. In deze eerste bijeenkomst van de Week van de Uitvoering komen 'goede praktijken' aan bod over een brug slaan tussen verschillende culturen en het beste uit een gesprek te halen. VOL

Bekijk evenement
Week van de Uitvoering
Werk en inkomen

Goede praktijken: Moeilijk bemiddelbaar? Oplossing is er

15:00 uur: Soms is er meer nodig dan wat er binnen de wet- of regelgeving mogelijk is. Everyday Heroes kan eventueel bijspringen. Je kan zelf een casus inbrengen. Wie weet wordt jouw vraag tijdens de workshop ‘opgelost’ als 'goede praktijk' in deze derde workshop op dinsdag in deze Week van de Uitvoering.

Bekijk evenement
Alle evenementen

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.