Privacy en cookies

SAM houdt zich aan de privacywetgeving (AVG) en gebruikt jouw gegevens netjes.

We leggen hier uit wat we met jouw informatie doen. Het kan voorkomen dat de voorwaarden worden gewijzigd: hiervan brengen we websitebezoekers op de hoogte. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Nieuws- en agendaberichten

SAM stuurt digitaal informatie over bijeenkomsten, nieuwe producten of diensten, en artikelen. Leden krijgen deze informatie automatisch. 
Je kunt je zelf als niet-lid voor alle berichtgeving aanmelden. Daarvoor is alleen je e-mailadres nodig maar we vragen je, om jou goed van dienst te kunnen zijn, om meer gegevens. Als je die niet wilt geven: SAM blijft even goede vrienden met je. Geef je ze wel, dan stuurt SAM je geregeld informatie die voor jou van belang is. 

Wil je berichten niet meer ontvangen? Elk digitaal bericht bevat een afmeldlink. Let wel op: je ontvangt dan helemaal niets meer.

Bijeenkomsten

Je kunt je op onze website aanmelden voor bijeenkomsten. Dan vragen we je enkele gegevens die belangrijk zijn voor de organisatie. We bewaren die informatie in totaal zeven jaar daarna (vanwege de wettelijke bewaarplicht). SAM past goed op jou: we delen die gegevens niets met anderen. Wil je dat SAM jou op de hoogte houdt? Meld je dan aan voor de nieuwsberichten (zie hierboven). Nog beter: meld je als lid, want dan ontvang je automatisch alles. 



Cookies

Sam.nl maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van statistieken van de website. Cookies zijn kleine bestandjes waarin (anoniem) informatie wordt opgeslagen zodat je die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. SAM is ook blij met die gegevens, want zo zien we precies welke delen van de website het beste worden bezocht en kunnen we je nog beter van dienst zijn. 

Beveiliging

De website van SAM maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en SAM wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert. We zorgen ervoor dat de privacy up-to-date blijft.

Foto's

SAM schakelt regelmatig een fotograaf in voor bijeenkomsten. Soms kan je dus op een foto staan. Laat het ons weten als je daar bezwaar tegen hebt, dan kunnen we een oplossing bespreken.

Websites van derden

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites die naar onze website linken. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Uit de AVG vloeien de volgende rechten voort:


  • Je hebt het recht om te vragen welke persoonsgegevens SAM heeft en wat ermee wordt gedaan.
  • Je mag inzage eisen in de precieze persoonsgegevens die SAM van je heeft.
  • Je mag fouten in je persoonsgegevens laten corrigeren.
  • Je mag verouderde persoonsgegevens laten verwijderen, je toestemming voor het gebruik van de gegevens intrekken of bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.
  • Leden van SAM kunnen via hun persoonlijke profiel op sam.nl op elk moment hun eigen gegevens aanpassen.

Klacht indienen

Als je vindt dat SAM je niet op de juiste manier helpt, laat het ons eerst weten zodat we het kunnen oplossen. Meer weten over privacy en gebruik persoonsgegevens? Ga dan naar autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Contactgegevens

SAM
Koningin Wilhelminalaan 5

3527 LA  Utrecht
hallo@sam.nl
030 - 820 10 21

Versie 20 april 2020

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.