sam-team

Deskundige en gedreven medewerkers, dat zijn de mensen van SAM. Zij houden SAM draaiende en zorgen ervoor dat SAM zich blijft ontwikkelen.

Het SAM-team bestaat uit inhoudelijke en ondersteunende medewerkers die allemaal deskundig en gedreven zijn. Zonodig worden extra adviseurs of deskundigen ingeschakeld voor advies of het uitvoeren van een specifieke project.

Het team beschikt over een groot netwerk van uitvoerders, diverse organisaties in het vakgebied, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en ook politici. Het SAM-team is bereikbaar via stuur een mail.

Marcel van Druenen

Directeur marcel.vandruenen@sam.nl

Marcel van Druenen

Leidt het verenigingsbureau en opent deuren voor SAM. Hij inspireert en enthousiasmeert en zorgt ervoor dat vakmanschap topprioriteit wordt voor wetenschappers, beleidsmakers, leidinggevenden én uitvoerend professionals.

Margarethe Hilhorst

Procesmanager margarethe.hilhorst@sam.nl

Margarethe Hilhorst

Bewaakt de processen en inhoudelijke programma’s van SAM. Ze verbindt SAM met de juiste partners. Met haar immense netwerk in het sociaal domein zorgt ze dat SAM op de juiste plekken aan tafel komt, zodat de stem van de uitvoering gehoord wordt.

Branko Hagen

Programmamanager branko.hagen@sam.nl

Branko Hagen

Branko is programmamanager bij SAM. Hij heeft brede ervaring op het terrein van werk en inkomen, als onderzoeker, beleidsadviseur en trainer. Ook was hij beleidsadviseur bij de Landelijke Cliëntenraad. Hij is expert op het vraagstuk van maatwerk en ondersteuning van mensen met een beperking.

Jildau His van 't Zand

Programmamanager jildau.vantzand@sam.nl

Jildau His van 't Zand

Jildau His is programmamanager bij SAM. Zij heeft ruime ervaring op het terrein van werk en inkomen. Zij is expert op het gebied van psychische kwetsbaarheid en werk en is actief in landelijke en regionale projecten om de samenwerking tussen UWV, GGZ en gemeenten te optimaliseren ten behoeve van de re-integratie van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Naast haar werk bij SAM is zij casemanager bij een gemeente met als specialisme de Participatiewet.

Massiel Smid

Evenementen - en ledencoördinator massiel.smid@sam.nl

Massiel Smid

Bedenkt en organiseert alle SAM events. Van informatieve workshops en inspiratiesessies tot de beroemde Dagen van de Uitvoering en SAM-congressen. Massiel is ook het aanspreekpunt voor leden en het gezicht achter hallo@sam.nl!

Miranda Florussen

Communicatie miranda.florussen@sam.nl

Miranda Florussen

Schrijft en bedenkt alles wat bij SAM de deur uit gaat. Klopt de tone of voice? Worden de leden er blij van? Haar motto: ervoor zorgen dat iedereen snapt hoe belangrijk uitvoerend professionals zijn. En hoe belangrijk het is om lid te zijn van SAM.

Tjalling Smit

Programmamanager tjalling.smit@sam.nl

Tjalling Smit

Tjalling is programmamanager bij SAM. Hij heeft ruime ervaring en kennis op het terrein van werk en inkomen als uitvoerder (klantmanager) en jurist (medewerker bezwaar en beroep). Hij is expert in maatwerk op basis van het individualiseringsbeginsel (artikel 18 lid 1 Pw). Daarnaast staat hij burgers bij in bezwaar en beroepsprocedures. Hij is ook specialist bewindvoering en bijzondere bijstand.

Celia Maryanan

Programmamanager Gelijke Kansen celia.maryanan@sam.nl

Celia Maryanan

Celia is programmamanager Gelijke Kansen bij SAM. Zij heeft veel affiniteit met het thema diversiteit en inclusie. Zij zet haar kennis en ervaring graag in om met zoveel mogelijk collega’s in het land dit thema onder de aandacht te brengen vanuit het perspectief van de uitvoerend professional.