nieuws

Vernieuwde trainingen banenafspraak

banenafspraak

Voor uitvoerend professionals bij gemeenten en UWV zijn sinds kort twee verschillende trainingen beschikbaar: ‘Banenafspraak de Basis’ en ‘Banenafspraak de Verdieping’.

De trainingen zijn relevant voor UWV- en gemeentemedewerkers die werkzaamheden rondom de Banenafspraak uitvoeren. Ze worden gegeven door adviseurs van het landelijk team Banenafspraak dat ook als kennis- en informatiepunt fungeert.

In deze vernieuwde opzet volg je eerst online een e-learning. Vervolgens is er een fysieke workshop waarin je in kleine groepen de verdieping met elkaar opzoekt. Met deze vernieuwde opzet komt het team Banenafspraak tegemoet aan de wensen van deelnemers die naar voren kwamen in evaluaties van eerdere trainingen.

Inhoud trainingen
In de trainingen wordt onder andere stilgestaan bij de verschillende manieren van instromen in het doelgroepregister (basis) en welke instrumenten je wanneer kunt inzetten (de verdieping). De fysieke workshop bouwt voort op de kennis uit de e-learning.

Meer informatie>>

Bron: https://www.opnaarde125000.nl/nieuws/vernieuwde-trainingen-banenafspraak-voor-gemeenten-en-uwv/

gerelateerde artikelen

hans bussing kascontrole
03 mei

Hans zoekt een collega-schatkistbewaker

SAM is een vereniging. En we doen alles zoals het hoort. We hebben dus een ledenvergadering, een jaarrekening én een …

presentatie leeragenda
29 april

“Zó gaan we leren de nieuwe Participatiewet goed uit te voeren”

De herziening van de Participatiewet is een grote opgave die alleen slaagt als alle betrokken partners die samen uitvoeren. Op …

gesprek igm-model
29 april

Een goed gesprek over het IGM-model

Het integratief gedragsmodel (IGM) wordt steeds populairder in het sociaal domein. Steeds meer professionals hebben er houvast aan. Je kunt …