Event

Simpel switchen

, Tozo

, Vaardigheden

Leidraad heroriëntatie zelfstandig ondernemers

Sinds 1 januari 2021 kunnen zelfstandig ondernemers ondersteuning krijgen bij heroriëntatie op een ander verdienmodel of een baan in loondienst. Dit kan bijvoorbeeld gaan om coaching, advies, bij- of omscholing. Professionals die deze ondernemers ondersteunen kunnen gebruikmaken van de ‘Leidraad heroriëntatie zelfstandig ondernemers’.

Deze ondersteuning is een van de fases in de Tozo en onderdeel van de dienstverlening in de arbeidsmarktregio. In de leidraad staat veel handige informatie. Bijvoorbeeld een stappenplan met tips en een bibliotheek met in te zetten instrumenten.

Praktijkvoorbeelden
Om inspiratie op te doen delen de arbeidsmarktregio’s Rijk van NijmegenFriesland en Noordoost-Brabant in drie Praktijkvoorbeelden hun ervaring met de dienstverlening voor zelfstandig ondernemers.

Tips uit webinar
Op de website van Samen voor de klant vind je nog meer informatie over dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Een aanrader is de Q&A met tips uit het webinar heroriëntatie zelfstandig ondernemers van 28 januari 2021.

gerelateerde artikelen

24 februari 2021 Event Tozo

SAM in Tozo-overleg: aanpassingen in Tozo-regeling door verlengde lockdown

Door de verlengde lockdown zijn er wat wijzigingen in de Tozo-regeling. SAM neemt deel aan […]

23 februari 2021 Event Simpel switchen

Webinar over switchen tussen dagbesteding en werk (Simpel Switchen)

Movisie en Stimulansz hebben een verkennend onderzoek uitgevoerd naar het switchen tussen dagbesteding en vormen van werk: […]

23 februari 2021 Event Multiproblematiek

Maatwerk voor multiprobleemhuishoudens. Ook daar is een loket voor!

Soms zitten mensen zo klem tussen de regels van verschillende instanties en is de situatie […]