kwaliteitsregister

In het Kwaliteitsregister Sociaal Domein (KRSD) kun je laten zien welke expertise je hebt opgebouwd en het helpt je verder te groeien.

Het Kwaliteitsregister Sociaal Domein (KRSD) helpt je groeien

Als uitvoerders in het publiek sociaal domein hebben we te maken met uiteenlopende vraagstukken en complexe wet- en regelgeving. Gelukkig weten we vanuit onze professionaliteit wat nodig is om de burger te helpen. Die professionaliteit maken we met dit kwaliteitsregister inzichtelijk. Voor onszelf, maar ook voor werkgevers en de wetgever. Het Kwaliteitsregister draagt bij aan de ontwikkeling, de kwaliteit en de maatschappelijke erkenning van onze beroepsgroep. Daarnaast helpt het jou als professional richting te geven aan je persoonlijke leer- en opleidingsportfolio. Het is een bron van inspiratie en daagt je uit om altijd te blijven leren.

naar KRSD.nl
KRSD

lerende professionals

Een van de basiselementen van het vak van uitvoerend professional is dat je je blijft ontwikkelen. Stilstaan is in het sociaal domein geen optie, omdat het hele veld zo vaak verandert. Niet alleen wet- en regelgeving veranderen, maar door allerlei economische ontwikkelingen veranderen doelgroepen soms ook.

Omdat je steeds meebeweegt, jezelf schoolt en vaardigheden op peil brengt, ben je een lerende professional. Je bent heel veel waard voor jouw werkgever of opdrachtgever, maar ook voor de burgers die jij helpt. En je zorgt ervoor dat jouw vak serieus wordt genomen!