activiteiten

Sterker samenwerken

None

Samenwerken is een onvermijdelijk deel van ons werk: het maakt het werken juist leuk, maar kan ook lastig zijn. Tijdens de workshop benaderen we het onderwerp ‘samenwerken’ aan de hand van actieonderzoek. Je gaat met je eigen samenwerking aan de slag: wat betekent samenwerken voor jou? Welke positieve voorbeelden wil je verstevigen en versterken? Je werkt een actieplan uit rondom zo’n positief voorbeeld en wisselt met elkaar ideeën uit.

Het werken met positieve voorbeelden geeft energie en het uitwisselen met andere deelnemers geeft inspiratie voor je eigen werk. We beginnen klein en concreet waardoor je de inzichten meteen kunt toepassen!

Werkwijze
ZINZIZ neemt je mee in de methode ‘actieonderzoek naar medewerkerstevredenheid’. Dat doen we aan de hand van een voorbeeldproject waarin het thema ‘samenwerken’ centraal stond. Vervolgens ga je zelfstandig en in groepjes aan de slag om een actieplan te bedenken voor je eigen team of afdeling. Je ervaart hoe je zelf invloed hebt op het verbeteren van de samenwerking en doet concrete ideeën op hoe je zelf acties kunt uitzetten.

Spreker(s)
Lena Wever & Lucy van Wijk, onderzoeker en trainer bij ZINZIZ.

Doelgroep
Je werkt samen met collega’s van verschillende functies en afdelingen. Je bent benieuwd wat ‘samenwerken’ voor jou betekent en hoe je de samenwerking zou kunnen verbeteren!

Kennisniveau
Er is geen voorkennis vereist.