activiteiten

Inspiratiedag: Versterk wat werkt!

None

Versterk wat werkt! is de titel van de volgende Inspiratiedag op maandag 8 april a.s. in de Mauritskazerne (Ede- vlak naast station). 

Iedereen is welkom die samen wil werken aan een betere jeugdhulp: van jeugdhulpprofessionals tot leidinggevenden, en van hr-professionals tot bestuurders.

Vanuit het programma ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ komt elk thema aan bod: denk aan mbo’ers in jeugdhulp en regie pakken op je rol als professional. Maar het gaat ook over het ontwikkelen van een aantrekkelijke(re) organisatie en het beter omgaan met agressie.

Vanaf 11:30 uur is er een inloop met lunch waarna we de hele middag gebruiken om samen de inhoud in te gaan met verschillende sessies, lezingen en andere activiteiten. Natuurlijk is er ook volop ruimte om elkaar te ontmoeten en lekker te eten en drinken. Het is kosteloos voor jou en deelname levert je ook 4,5 SKJ-accreditatiepunten op!

Ben je erbij? Meld je dan nu vast aan, zodat je zeker weet dat je een plek hebt. En neem je collega’s mee! Zodra het programma en de workshops bekend zijn, ontvang je een mail waarin je je keuze kan aangeven.