activiteiten

Digitale transformatie: Ontdek de kansen van AI in het sociaal domein!

None

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en werken met ChatGPT en AI wordt steeds normaler. Ondertussen zien we dat de werkdruk oploopt door personeelstekorten, ook in het sociaal domein.

In deze sessie krijg je tips over hoe jij als professional slimmer kunt werken en jezelf voorbereidt op de digitale toekomst van ons vakgebied. Stichting JobOn verzorgt deze workshop. Dat is een landelijke community voor mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen zetten. Daarbij bieden AI en arbeidsbesparende technologie veel kansen. Na deze interactieve sessie ben je wendbaarder en digitaal vaardiger. Belangrijk in een snel veranderende arbeidsmarkt!

Werkwijze
Je leert via praktijkvoorbeelden in het sociaal domein en krijgt inspiratie uit andere branches. Welke ontwikkelingen komen op ons af en hoe ga je daar als professional mee op? Je krijgt praktische tips, deelt ervaringen en we sluiten af met een quiz. Alle deelnemers krijgen twee vrijkaarten voor JobOn’s FuturLab.

Spreker(s)
Pieter Vermeer, oprichter en directeur innovatie bij Stichting JobOn

Doelgroep
Alle medewerkers in het sociaal domein die nieuwsgierig zijn naar de toekomst van hun baan en branche. Voor medewerkers van Werk & Inkomen is het extra interessant omdat de workshopleider veel ervaring heeft met het begeleiden van werkzoekenden.

Kennisniveau
De workshop is geschikt voor professionals die minimaal 3 uur per dag met een computer werken.