Waarmee helpt sam jou?

SAM verbindt, legt uit, leidt op, is spreekbuis en biedt allerlei mogelijkheden zodat jij jezelf kunt ontwikkelen.

Je vindt elkaar bij SAM

Ontwikkelen doe je samen met andere uitvoerders. Ieder voor zich zorgt dat hij of zij op de terreinen van werk & inkomen, Wmo, schuldhulpverlening, jeugdzorg of re-integratie deskundig is. En...je kijkt over jouw eigen werkterrein heen. Samen leg je verbindingen, samen kom je tot integraal werken.

In de agenda vind je een heel breed aanbod van workshops, webinars en andere bijeenkomsten waar je direct wat aan hebt in jouw dagelijks werk. Je wordt bijgepraat of oefent met skills die voor alle uitvoerders van belang zijn, of specifiek voor alleen jouw vak.

SAM is er ook om jou meer invloed te geven in beleid. Jij weet welke wet- en regelgeving wel en niet werkt. Jij weet ook waarom en hoe het beter kan. SAM zorgt ervoor dat jouw stem doorklinkt zodat jij het juiste kan doen voor de bestaanszekerheid en het welzijn van burgers.

Wensen voor events in jouw organisatie?

SAM biedt veel verschillende workshops, lezingen of andere bijeenkomsten aan.

Heb je een idee voor een workshop, bijeenkomst of een ander event in jouw vakgebied? Zie je dat daar behoefte aan is? Zou je die binnen jouw organisatie willen organiseren? Laat het ons weten! SAM helpt jou daarbij.

Neem contact op
Foto-evenement_DSC0650-FINAL.jpg

Word lid en sta samen sterker!

  • Gratis tot 2021
  • Een ruime keus uit workshops en bijeenkomsten
  • Ontmoet andere uitvoerders

Meer weten?
Man looking up

Aankomende evenementen

Week van de Uitvoering
Vaardigheden

Goede praktijken: betere dienstverlening vanaf de werkvloer

13:00 uur: Je weet als uitvoerder hoe de dienstverlening beter kan. Die ideeën verdienen de aandacht. LAB XL biedt een platform voor die ideeën en zorg voor middelen, kennis, draagvlak én een netwerk. Op maandag in deze Week van de Uitvoering een prachtig voorbeeld van het thema 'Goede praktijken'.

Bekijk evenement
Week van de Uitvoering
Statushouders

Goede praktijken: cultuursensitief in Leeuwarden

09:30 uur: Deze kennissessie over cultuursensitief werken gaat in op verschillen in culturen en het effect hiervan op hoe we denken en doen. In deze eerste bijeenkomst van de Week van de Uitvoering komen 'goede praktijken' aan bod over een brug slaan tussen verschillende culturen en het beste uit een gesprek te halen. VOL

Bekijk evenement
Week van de Uitvoering
Werk en inkomen

Goede praktijken: Moeilijk bemiddelbaar? Oplossing is er

15:00 uur: Soms is er meer nodig dan wat er binnen de wet- of regelgeving mogelijk is. Everyday Heroes kan eventueel bijspringen. Je kan zelf een casus inbrengen. Wie weet wordt jouw vraag tijdens de workshop ‘opgelost’ als 'goede praktijk' in deze derde workshop op dinsdag in deze Week van de Uitvoering.

Bekijk evenement
Alle evenementen

Persoonlijke ontwikkeling

Uitvoerders krijgen een steeds grotere stem bij de totstandkoming van beleid. Dat kan ook als jij als klantmanager, kwaliteitsmedewerker, schuldhulpverlener, re-integratiemedewerker, Wmo-consulent, jobcoach of bijvoorbeeld (jeugd)zorgconsulent ervoor zorgt dat jouw kennis en vaardigheden op peil blijven. Dan ben je binnen SAM een serieuze gesprekspartner en laat je zien jouw vak serieus te nemen.

Lees verder

Spreekbuis

SAM is er voor jou, omdat je het juiste doet voor de bestaanszekerheid of het welzijn van burgers. We ondersteunen jou met activiteiten en het ontsluiten van vakkennis, zodat onze leden die kunnen toepassen in de praktijk en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze inzichten over het vak delen we met bestuurders, politici en media. Daarmee is Sam de spreekbuis namens onze beroepsgroep, ook in samenwerking met partners.

Lees verder

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.