SAM-partner worden?

We willen vooroplopen in de ontwikkelingen van ons vak en nemen onze collega’s en partners daarin mee.

SAM is de ontmoetingsplek om ervaringen en kennis uit de praktijk te kunnen uitwisselen. SAM is niet voor niets het eerste deel van samen: we zoeken in organisaties naar deskundigheid en zetten die in voor onze leden. Of we ontwikkelen samen een aanbod.

Ontwikkeling van onze leden

We hebben allerlei mogelijkheden om samen op te trekken, maar we vinden het belangrijk dat organisaties die SAM-partner zijn zich net zo inzetten voor de ontwikkeling van onze leden als SAM zelf.

Partners met expertise

Vooral in de snel veranderende wereld binnen het sociaal domein is het noodzakelijk dat we meebewegen. Dat kunnen we niet alleen. We hebben partners nodig die elk op hun eigen vakgebied expertise inbrengen.

SAM-partner worden

Voel je je betrokken bij SAM, maar kan je niet lid worden? Dan kun je wel SAM-partner worden en bijdragen aan de erkenning en professionalisering van het vak. SAM vraagt een bijdrage aan partners die afhankelijk is van grootte en rol.

Meld je als partner

Informatie vragen

Wil je mee in de ontwikkeling die SAM doormaakt? Ben je geïnteresseerd om samen te werken aan het vak van de toekomst? Neem dan contact op met de contactpersoon op deze pagina of met het SAM-team. Er zijn allerlei manieren om als SAM-partner op te treden.

Neem contact op

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.