sam-academie

SAM is een SAM-academie aan het ontwikkelen. Hierin vind je straks allerlei opleidingen voor alle verschillende vakgebieden.

Aanbod op basis van wetenschap en praktijk

Als in het publieke sociaal domein wilt werken, is het van belang dat je goed geschoold bent. Er komt steeds meer aanbod bij zodat je je een passende opleiding vindt om klantmanager, jobcoach, schuldhulpverlener, activeringsconsulent, participatie-adviseur, kwaliteitsmedewerker, re-integratiemedwerker, Wmo- of (jeugd)zorgconsulent te worden. Daarnaast komen er steeds meer opleidingsprogramma's voor werkwijzen die hun waarde hebben bewezen.

Werk je al in het vakgebied, dan is het zaak dat je bijblijft in je vakgebied. Of je wilt juist een andere richting op gaan en je omscholen in een ander segment.

Bij de SAM-academie vind je straks een breed aanbod: van inhoudelijke vakkennis, tot methodieken, wetenschappelijk onderbouwde werkwijzen en meer.

Meedoen als opleider aan SAM-academie?

SAM heeft een groot netwerk in de wetenschappelijke wereld. Als het nodig is, ontwikkelt SAM zelf een opleiding. Daarnaast wordt samengewerkt met partners. Elk van hen heeft een eigen aanbod. Zij ontwikkelen ook op verzoek van SAM een speciale werksessie, webinar of opleiding.

Neem contact op
opleidingen_DSC2908-FINAL.jpg

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.