Event

Kwaliteit professionals

, Toeleiding naar werk

, Vaardigheden

Online Praktijkdag Programmaraad

De Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt nodigt je van harte uit voor de online Praktijkdag op 10 juni. Er staat een gevarieerd programma voor je klaar met thema’s als werkgevers- en werkzoekendedienstverlening, praktijkleren, de regionale mobiliteitsteams, publiek-private samenwerking en toeleiding naar werk van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!

Praktische toelichting Programma Praktijkdag:
Tijdens de Praktijkdag kun je zelf een persoonlijk programma samenstellen en bepalen welke rondes je deelneemt en welke sessies je bijwoont. Er is keuze uit maar liefst 23 verschillende sessies. In totaal zijn er vier rondes: ronde 1 van 9.45 – 10.45 uur / ronde 2 van 11.00 – 12.00 uur / ronde 3 van 12.45 – 13.45 uur / ronde 4 van 14.00 – 15.00 uur. Inschrijven voor een enkele workshop is ook mogelijk, en als je een ronde wil overslaan dan is dit mogelijk door ‘geen workshop’ in de desbetreffende ronde te selecteren. Ben je benieuwd naar het totaaloverzicht van de workshops die zullen gaan plaatsvinden? Klik dan hier.

Voor wie?
De Praktijkdagen van de Programmaraad zijn bedoeld voor medewerkers van gemeenten, SW-bedrijven, UWV en partijen die actief zijn in de uitvoering van het regionale Werkbedrijf.

Wanneer?
Donderdag 10 juni 2021 van 9.45 tot 15.00 uur.

Waar?
De sessies vinden digitaal plaats via het platform Zoom.

Kosten en aanmelden:
Deelname aan de Praktijkdag is geheel kosteloos. Het maximaal aantal deelnemers is beperkt. Mocht het blijken dat je na de aanmelding onverhoopt toch niet kunt deelnemen, geef dit dan tijdig door aan de Programmaraad. Zo kan er mogelijk iemand anders je plaats nog innemen.

Wil je jezelf laten inspireren door een of meerdere workshops? Meld je dan hier aan. Voor vragen en/of opmerkingen kun je bij de Programmaraad terecht.

gerelateerde artikelen

10 juni 2021 Event Bijstand Participatiewet Schuldhulp Werk en inkomen

Gratis online webinar: Laat verrekenen geen beperking zijn

In Nederland hebben 200.000 mensen met een arbeidsbeperking te maken met negatieve gevolgen van de […]

8 juni 2021 Event Inburgering Statushouders

Betere onderwijskansen voor statushouders: waar moet je dan op letten?

De meeste statushouders die een opleiding volgen, stromen naar het mbo. Het overgrote deel van […]

7 juni 2021 Event Re-integratie

Kabinet maakt 18 mln vrij voor re-integratie van mensen met psychische problemen

Werk als medicijn. Dat is het uitgangspunt van de re-integratiemethode Individuele Plaatsing en Steun (IPS) […]