Event

Coronacrisis

Onderzoek: hoe ervaar jij werken op afstand?

Veel uitvoerders in het publieke sociaal domein hebben de afgelopen maanden thuis gewerkt. Voor veel mensen blijft dat nog de werkelijkheid de komende maanden. Dan rijst toch de vraag: kun je je werk wel goed doen? Wat mis je? Zie je dat werken op afstand ook invloed heeft op burgers die je helpt? Zie je de voordelen en wat zijn die dan? Wat zijn voor jouw gevoel de nadelen? SAM wil weten wat jouw ervaringen zijn (geweest). Daarom stellen we je graag een aantal vragen. Mocht de periode dat je vooral thuis moet werken langer worden, dan kan SAM je mogelijk helpen.

Specifiek aanbod voor uitvoerders

Vanaf het begin van de coronacrisis heeft SAM zijn aanbod volledig online kunnen aanbieden. Dat ging in veel gevallen om rondetafelgesprekken, kennissessies of workshops. Er zijn ook werktafels geweest en webinars. In het najaar start SAM met de SAM-academie. We denken graag mee met uitvoerders. Heb je mogelijk meer training nodig op gespreksvoering? Of zou je technieken willen leren om ook op afstand tot een goede beoordeling te willen komen? Het kan van alles zijn.

Neem deel aan de enquête

Vul voor ons de enquête over werken op afstand in (klik) en wij kunnen ervoor zorgen dat jij (nog) beter wordt toegerust. Heb je andere vragen of verzoeken? Daar is ook ruimte voor of meld ze via hallo@sam.nl.

gerelateerde artikelen

6 mei 2021 Event Coronacrisis Kwaliteit professionals Werk en inkomen

(Be)spreekuur VNG: Adviespunt voor ondernemers

Het is voor SAM belangrijk dat professionals binnen het sociaal domein in staat zijn om […]

6 mei 2021 Event Armoede Bijstand Kwaliteit professionals Schuldhulp Statushouders

Kwetsbaar maar niet kansloos

Marion Weijers en Chris Schwencke van het Nibud waren de gastsprekers tijdens het Inspiratievoorbeeld uit […]

6 mei 2021 Event Beroepscode Kwaliteit professionals Vereniging

Beroepsstatuut voor houvast en kracht

“Als je werkt in het publiek sociaal domein heb je nogal wat op je bordje: […]