nieuws

Meld jouw initiatief aan voor Gemeentedelers 2024

gemeentedelers

GemeenteDelers is een landelijke competitie om inspirerende initiatieven op te halen vanuit de uitvoeringspraktijk en deze meer aandacht te geven. Andere gemeenten kunnen er zo hun voordeel mee doen. Je kunt een mooie oplossing van jouw gemeente nog aanmelden tot 1 december.

Elke dag bedenken gemeenten nieuwe ideeën én voeren deze met goed resultaat uit. Er is een schat aan kennis en ervaring die nu vaak niet verder komt dan de gemeentegrenzen. Goeie ideeën moet je delen, vinden we ook bij SAM. Daarom ondersteunen we deze oproep van de VNG.

Competitie
GemeenteDelers is een competitie in 3 rondes die eindigt met winnaars in verschillende categorieën. In ronde 1 filteren de scoorders de eerste selectie uit alle aanmeldingen. In ronde 2 bepalen de assessoren welke kanshebbers doorgaan naar de finale. In de 3e en laatste ronde selecteren de juryleden uit de finalisten de winnaars van GemeenteDelers 2024.

Hier vind je alle informatie en kun je je initiatief aanmelden.

gerelateerde artikelen

wmo-consulenten
27 november

Wmo-consulenten: “Wij doen continu onderzoek, dát is ons werk”

“Mensen met een beperking krijgen in veel gemeenten nog altijd veel te weinig hulp om volwaardig mee te doen in …

digitale goodiebag
24 november

Waar werd jij wijzer van?

Welk boek of welke reportage moeten alle uitvoerend professionals in het sociaal domein echt zien? Welk instrument of welke aanpak …

mijn route naar inburgering
24 november

Mijn route naar inburgering

Inburgeringsprofessionals weten dat je iemand eerst goed moet leren kennen, wil je diegene goed kunnen begeleiden naar werk, school of …