Online workshop
Vaardigheden

Mens erger je niet

Assertief-type-shutterstock_181519442.jpg 8 december

Je komt, als uitvoerend professional, altijd wel mensen aan wie je je ergert. Het maakt niet uit of je zeer ervaren bent of niet. Erg lastig, zeker omdat je elke cliënt de beste ondersteuning wilt bieden. Je ergeren kost energie en het levert je weinig op. 

Hoe kun je het beste omgaan met die irritatie? Hoe kun je professioneel blijven reageren? Mogelijk ken je al een aantal technieken om hiermee aan de slag te gaan. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar je eigen kernkwadrant. In deze workshop krijg je een andere techniek aangereikt: goudklompjes. Deze techniek zorgt ervoor dat je je veel minder ergert en kan zelfs voor een positieve dynamiek zorgen. 

In de workshop gaan we goudklompjes zoeken, vinden én benoemen. Het is een strategie die je meteen de volgende dag in kunt zetten. Bovendien is deze techniek niet alleen effectief in het contact met cliënten, maar ook in het contact met anderen. 

Door

De workshop wordt gegeven door Lissa Hollmann, trainer bij Zinziz. 

Voor wie

De workshop is bedoeld voor uitvoerende professionals in het Sociaal Domein. 

Kosten

Deelname is gratis, maar er geldt een no-show-regeling van € 75,00 (exclusief btw). Afmelden kan kosteloos tot 3 werkdagen voorafgaand aan de workshop. Een vervanger sturen is altijd mogelijk, laat dit wel tijdig weten.

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.