Online workshop
Gesprektechnieken

Bottom Up: in gesprek met je manager

Gesprek met leidinggevende 24 november

Uitvoerend professionals zijn elke dag bezig met het begeleiden van cliënten. Of je je werk doelgericht kunt uitvoeren en je kwaliteiten kunt inzetten voor cliënten, hangt af van meerdere factoren. Een aantal van die factoren kun je zelf beïnvloeden.

In deze workshop komen twee factoren aan bod: de ontwikkelingen in jouw organisatie en je eigen ontwikkeling. Hoe kun je als uitvoerend professional met je manager bespreken hoe je zaken veranderd wilt zien? Een thema dat vaak terugkomt is het vinden van de balans tussen werken volgens een methode en de professionele autonomie bij het leveren van maatwerk. Hoe kaart je zulke pijnpunten aan, zodat er ook echt iets mee wordt gedaan? Hoe zorg je ervoor dat jouw kennis en ervaring optimaal tot zijn recht komt?

In deze workshop gaan deelnemers met de workshopleider aan de slag met invloed uitoefenen op beleidsmakers en management.

Door

De workshop wordt gegeven door Lissa Hollmann, trainer bij Zinziz.

Voor wie

De workshop is bedoeld voor uitvoerende professionals in het Sociaal Domein.

Kosten

Deelname is gratis, maar er geldt een no-show-regeling van € 75,00 (exclusief btw). Afmelden kan kosteloos tot 3 werkdagen voorafgaand aan de workshop. Een vervanger sturen is altijd mogelijk, laat dit wel tijdig weten.

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.