Online Rondetafelgesprek
Tozo

Verder helpen na/met Tozo

Tozo2-geen-geld-shutterstock_1714027642.jpg 24 september

Tozo is inmiddels een begrip geworden. Een deel van de zzp'ers is weer gestart en kan een inkomen genereren. De gemiste inkomsten en de achterstand kunnen nog lang nadreunen. Plus: Tozo-2 loopt op 1 oktober af. Daarna verschraalt de voorziening waarschijnlijk. Voor uitvoerders lastige kwesties. Hoe help je mensen verder? En tegen welke knelpunten loop je (nog altijd) aan?

Laat het ons weten...

Op donderdag 24 september 2020 om 15.00 uur bieden we jullie het online Rondetafelgesprek Verder helpen met/na Tozo aan. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is nieuwsgierig naar jullie bevindingen. Bij het vorige Rondetafelgesprek Tozo waren er drie vertegenwoordigers aanwezig. Zij hebben aangegeven de inbreng van uitvoerders zeer waardevol te vinden en de overwegingen mee te nemen in wet- en regelgeving.

Wij vragen jou

Stuur jouw vragen, knelpunten en oplossingen op, zodat we een helder signaal af kunnen geven aan het ministerie en eventueel wat kunnen voorbereiden. Geef ons ook andere suggesties of laat weten op welke andere manier we je kunnen steunen.

Wil je aanwezig zijn bij dit Rondetafelgesprek? Meld je dan aan!

Kosten

Deelname is gratis, maar er geldt een no-show-regeling van € 75,00 (excl btw). Afmelden kan kosteloos tot 3 werkdagen voorafgaand aan het Rondetafelgesprek.

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.