Online Rondetafelgesprek
Algemeen

Hoe gaat het nou met jou?

hoe-gaat-het-met-jou-crisis-shutterstock_535148437.jpg 29 september

Het zijn zware tijden geweest voor álle uitvoerders in het sociaal domein. UWV heeft te maken met een grote toestroom van mensen die werkloos zijn geworden. Het aantal bijstandsgerechtigden is gestegen. Nieuwe regelingen zijn in het leven geroepen die qua uitvoerbaarheid soms te wensen over laten. De schuldhulpverlening ziet de golf aanvragen al op zich afkomen. Jeugdzorg ziet jongeren in de knel komen. De vraag naar zorg is toegenomen. Uitvoerders behoren tot vitale beroepen, maar krijgen daarvoor niet veel aandacht, hoewel het ministerie van SZW wel grote waardering heeft uitgesproken voor jullie inzet.

Wat heb jij nodig?

SAM wil weten hoe je omgaat met de hoge werkdruk, veranderde werkomstandigheden en andere doelgroepen of het werken over domeinen heen. Met die informatie kunnen we bij het ministerie van SZW aankloppen om knelpunten proberen weg te nemen. Zodat jij je werk goed kunt (blijven) doen. En er ook de erkenning voor krijgt. Wat heb jij nodig? Uiteraard doen wij ons best voor onze leden om hier aandacht voor te vragen.

Stuur vragen en opmerkingen alvast naar ons toe, zodat wij ze eventueel kunnen voorleggen aan deskundigen of beleidsmakers! Uiteraard nodigen we hen ook uit om deel te nemen aan dit Rondetafelgesprek.

Wil je aanwezig zijn bij dit Rondetafelgesprek op 29 september 2020 van 15.30-16.00 uur? Meld je dan aan!

Kosten

Deelname is gratis, maar er geldt een no-show-regeling van € 75,00 (excl btw). Afmelden kan kosteloos tot 3 werkdagen voorafgaand aan het Rondetafelgesprek.

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.