doe mee met sam

SAM is niet voor niets het eerste deel van samen. We trekken samen op omdat we allemaal het juiste doen de bestaanszekerheid en het welzijn van burgers.

Kan ik actief meedoen met SAM?

Er zijn verschillende manieren waarop je actief mee kunt doen. Uiteraard word je dan eerst lid. Vervolgens kun je ambassadeur worden zodat je jouw collega's kunt laten zien wat het belang is van SAM. SAM heeft bovendien een breed aanbod wat in de toekomst verder wordt uitgebreid. Wij vragen je regelmatig of je jouw expertise kunt inbrengen. Dan kan het gaan om medewerking aan onderzoek of aan de doorontwikkeling van dit mooie vakgebied.

Meld je aan als jij mee wilt denken of een bijdrage wilt leveren!

Bestuur

SAM vindt het belangrijk dat het bestuur een goede afspiegeling is van de leden. Jij kunt daar ook een bijdrage aan leveren. Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie of eventueel in deelname aan een commissie? Neem dan contact op met het SAM-team.

Doe mee

Ledenpanel

Het SAM-bestuur, de ambassadeurs en het SAM-team hebben een groot netwerk om zich heen verzameld. Toch is het fijn als we regelmatig kunnen peilen wat jij in de praktijk ervaart, hoe je bepaalde oplossingen hebt gevonden of met welke knelpunten je te maken krijgt. Meld je als lid en dan krijg je automatisch een uitnodiging. Je beslist zelf of en wanneer je meedoet.

Doe mee

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.