Kan ik actief meedoen met SAM?

Er zijn verschillende manieren waarop je actief mee kunt doen. Uiteraard word je dan eerst lid. Vervolgens kun je ambassadeur worden zodat je jouw collega's kunt laten zien wat het belang is van SAM. SAM heeft bovendien een breed aanbod dat in de toekomst verder wordt uitgebreid. Wij vragen je regelmatig of je jouw expertise kunt inbrengen. Dan kan het gaan om medewerking aan onderzoek of aan de doorontwikkeling van dit mooie vakgebied.

Meld je aan als jij mee wilt denken of een bijdrage wilt leveren.

Muriël Suurmond

Bureaumanager muriel.suurmond@sam.nl

Muriel Suurmond

We stellen je graag aan Muriël voor. Aan de inhoud daarvan wordt hard gewerkt. Kom na ons zomerreces weer eens langs dan kun je haar beter leren kennen.

bestuur

SAM vindt het belangrijk dat het bestuur een goede afspiegeling is van de leden. Jij kunt daar ook een bijdrage aan leveren. Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie of eventueel in deelname aan een commissie? Neem dan contact op met het SAM-team of met de contactpersoon op deze pagina. Er is altijd overleg mogelijk wat jouw bijdrage precies kan zijn.

doe mee

SAMendenkgroepen

SAM peilt regelmatig wat jij in de praktijk ervaart, hoe je bepaalde oplossingen hebt gevonden of welke voorstellen je hebt voor verbetering van regelgeving. Op dit moment zijn we druk bezig met de samenstelling van SAMendenkgroepen. Je kunt als lid deelnemen aan SAMendenkgroepen. Interesse? Stuur dan even een mail en we houden je op de hoogte.

 

houd me op de hoogte