Nieuws
Vereniging

Zorgen en werken in tijden van coronacrisis

Corona-shutterstock_1635449923@0.5x.png

De maatregelen van het kabinet om in Nederland de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, zorgen ervoor dat werken lastig is en dat voor veel mensen hun baan op de tocht komt te staan. De BvK hoort vanuit klantmanagers, schuldhulpverleners en andere uitvoerend professionals zorgen voor de toekomst.

Ander beleid

BvK-voorzitter John van der Starre steekt iedereen een hart onder de riem: 'We richten ons nu op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zijn onzekere tijden. We kunnen straks te maken krijgen met andere doelgroepen die weer andere vragen hebben. En daarbij: er zijn gemeenten en vestigingen waar collega's zijn uitgevallen vanwege dit virus. Dat baart ons ook grote zorgen. De BvK is er om in deze tijden de leden te steunen.'

Aanbod

De BvK laat bijeenkomsten op locatie in elk geval tot begin mei niet doorgaan. Houd hiervoor de agenda in de gaten. Het Verenigingsbureau is andere werkwijzen aan het onderzoeken, zodat klantmanagers en hun collega's niet stil hoeven te blijven staan of waarmee we leden kunnen steunen. Workshops worden mogelijk online aangeboden.

De Algemene Ledenvergadering zal ook in een virtuele vergaderruimte plaatsvinden. Leden worden hierover apart geïnformeerd. Blijf de BvK volgen op LinkedIn, Facebook of Twitter!

Onze nieuwsservice

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontvang de agendaservice.