sam-activiteiten

Inspiratievoorbeeld uit de praktijk: O, dus dát is Wmo!

Met begrippen als de ‘intelligente lockdown’ en de ‘anderhalvemetersamenleving’ werd een nieuw tijdperk ingeluid. Deze veranderende werkelijkheid had ook voor de Wmo-adviseur grote gevolgen. Plotseling reed Sandra Jacobs – Wmo-adviseur en schrijfster – niet meer door de stad, zat ze niet meer aan keukentafels bij mensen, maar werkte ze vooral vanaf haar computer bij haar thuis. Deze veranderingen werden de aanleiding om het boek ‘O, dus dát is Wmo!’ deel 2 te schrijven.

In het inspiratievoorbeeld uit de praktijk op vrijdag 29 oktober staat haar boek centraal. In de sessie zal Sandra open, eerlijk én met humor vertellen over hoe zij het afgelopen jaar heeft ervaren als Wmo-adviseur. Daarnaast wordt dit aangevuld met haar ideeën over een eventuele toekomst zonder corona: welke dingen moeten we meenemen en wat moeten we achterwegen laten? Tot slot zal er de gelegenheid zijn om Sandra vragen te stellen en eventueel met elkaar in gesprek te gaan.

Wil je deze unieke boekpresentatie niet missen? Schrijf je dan snel in!

Alvast wat meer informatie over Sandra Jacobs en haar visie? Klik dan hier. Heb je Sandra’s eerste boek nog niet gelezen en wil je hem bestellen? Klik dan hier.